Aktaş’ın sosyal medyadan yaptığı “Bu gece kaç genç benimle sahur yapar? Saat 01.30’da Abdal Simit Fırını’nda çay ve simitler benden.” paylaşımının ardından çok sayıda genç, fırının önüne geldi.
İlgi gösterilen etkinlikte Başkan Aktaş ile gençler, sokağa kurulan sofralarda çay eşliğinde simit yedi.
Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Aktaş, Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır kısıtlamaların olduğu günler yaşandığını söyledi.
Aktaş, bu yıl ramazanı dolu dolu geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
“İlçelerde ve merkezde geniş katılımlı iftarlar yaptık. Bursa’nın belirli bölgeleri var, kadim tarihimizi yansıtan. Abdal da son yıllarda çok meşhur oldu. Bu akşam sosyal medyadan bir çağrıda bulunmuştuk. Genç kardeşlerimiz de bizi kırmadı, çok yoğun bir katılımla, birlik ve beraberlik içinde sahur yapıyoruz. Mesele karın doyurmak değil, sahur sofrasını beraberce paylaşıyoruz.”
Katılan gençlere teşekkür eden Aktaş, “Türkiye’nin en büyük zenginliği, birlik, beraberliğimiz ve bu genç nüfusumuz. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.
Isparta’da yapı firmasına ait depoda yangın çıktı
Fransa’da “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri düzenlendi
TÜRGEV ve Ensar Vakfı’ndan Kılıçdaroğlu’na cevap geldi
Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoya AK Partili Hamza Dağ’dan ilk yanıt: Kendisine verilen görevi yerine getirdi
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çarpıcı iddia! İki vakıf ismi vererek Erdoğan’a çağrı yaptı
Son anketten çarpıcı sonuç! İlk defa oy kullanacak gençlerin tercihi CHP
Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu: (1)
Saat 22.00’ı işaret etmişti! Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik iddialar sunduğu videoyu paylaştı
Şehitler nedeniyle konser iptal edildi
Son seçim anketi sonucu yayınlandı! İlk defa oy kullanacak genç seçmenlerin oy oranları açıklandı
Macaristan Başbakanı Orban hükümeti kurar kurmaz OHAL ilan etti! Nedeni Rusya-Ukrayna savaşı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.