İbrahim Kalaycı’nın kullandığı otomobil, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kısmından alev aldı. Alevleri fark eden sürücü, hemen otomobili kenara çekerek ailesi ile birlikte dışarı çıktı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan da durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.
YARALANMA VE CAN KAYBI YAŞANMADI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobile müdahale etti. Polis ekipleri de yolu kapatarak önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yanan otomobil söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri de yolu tekrar trafiğe açtı.
“3 BEBEK VARDI, 8 KİŞİYDİK”
Otomobilin sürücüsü İbrahim Kalaycı, “Yolda ilerliyordum. Otomobil ön taraftan alev aldı. Hemen sağa çektim. Otomobilde 3 bebek vardı, 8 kişiydik. Sonra ailemi eve gönderdim” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Şemsiyeleri hazırlayın! Meteoroloji uyardı, 5 bölgeye gök gürültülü sağanak yağış geliyor
Demet Evgar’ın düğünü lüks semtin sakinlerini isyan ettirdi! Gürültüden ve araçlardan rahatsız oldular
Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay’dan kupa törenine damga vuran hareket! Spiker bile şaştı kaldı
Yapay şelale alev alev yandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, şampiyonluk kutlamasında yuhalandı
Siyasi parti liderleri, Çerkes Sürgünü’nü andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu olan Anadolu Efes’i kutladı
Körfezi sardılar! Halk tedirgin…
Yıkım kararı mahalleliyi ayağa kaldırdı
Tam dişimize göre kura! İşte Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri
Finlandiya’dan sonra bir geri adım da İsveç’ten! Erdoğan’ın telefon trafiği sonrası söylemler değişti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.