İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Gündem Haberler
  • Spor
  • Manchester City’nin kutlamalarında beklenmedik olay: Dias, Grealish’in annesinin çantasına kustu

Manchester City’nin kutlamalarında beklenmedik olay: Dias, Grealish’in annesinin çantasına kustu

Manchester City’nin kalecisi Ederson, Ruben Dias’ın, Jack Grealish’in annesinin çantasına kustuğunu açıkladı.

Pep Guardiola’nın ekibi, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter’yi 1-0 yenerek ‘üçleme’yi tamamladı ve tarihi başarının ardından alkol dozunun fazla olduğu partiler düzenledi. Grealish, kutlamaların merkezinde yer alıp lider rolünü üstlenirken, görünüşe göre herkes onun seviyesine ayak uydurabilmiş değil.

City’nin kutlamaları, milli maçlar nedeniyle sona ermek zorunda kaldı ama bu, takımın bazı üyelerinin diğer takım arkadaşlarıyla dalga geçmesine engel olmadı. Brezilya milli takımına katılan Ederson, basına konuştu ve normalde alkol tüketmeyen merkez defans oyuncusu Dias’ın, büyük bir hata yaptığını açığa çıkardı.

Ederson, “Manchester City’deki bazı oyuncular normalde içmezler. Ama Ruben Dias bir istisna yaptı ve bu onun için iyi sonuçlanmadı. İki shot aldıktan sonra her şeyi çıkardı ve Jack Grealish’in annesinin çantasına kustu.” sözleriyle takım arkadaşının yaşadığı zor anları anlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Türkiye, Avrupa Oyunları’nda 44 madalya kazandı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.