02:00
Cumhuriyet Halk Partisi’nin MYK toplantısında hakkında kesin ihraç istemiyle disipline sevk istemi çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a diktatör diyor ama kendisi de koltuğu bırakmıyor. Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.
2’NCİ KEZ İHRACI İSTENİYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi’nin bir kadın üyesiyle yaşadığı diyalog sonrasında parti kurallarıyla bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle geçtiğimiz yıl disipline sevk edilmişti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a 1 yıl geçici çıkarma cezası vermişti. 9 gün önce CHP’ye geri dönen Tanju Özcan, bugün yapılan MYK toplantısında 2’nci kez kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
“ERDOĞAN’A DİKTATÖR DİYOR KENDİSİ BIRAKMIYOR”
Kararla ilgili konuşan Tanju Özcan, “Beklemediğim bir şey değil. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a diktatör diyor ama kendisi de koltuğu bırakmıyor. Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.
Kılıçdaroğlu, koltuğu isteyen İmamoğlu’na şart koştu: Büyükşehri alırsa sorun kalmaz
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak