Süper Lig’de sezona mağlubiyetle başlayan iki takımın maçında Rams Başakşehir, Fatih Karagümrük’ü konuk etti. İki İstanbul ekibinin maçında 2-0’lık skorla galip gelen taraf Fatih Karagümrük oldu.
Maçın 6. dakikasında Ryan Mendes’in golüyle 1-0 öne geçen Karagümrük, 30. dakikada Adnan Uğur’un müthiş şutu kaleci Muhammed Şengezer’e çarpıp ağlarla buluşunca ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.
İkinci yarıda ev sahibi Başakşehir, farkı azaltmak için yoğun çaba harcadı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı ve Karagümrük sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Ligdeki ilk maçında Beşiktaş’a 1-0 yenilen Karagümrük bu galibiyetle 3 puana ulaştı. Başakşehir ise, Alanyaspor’a karşı aldığı 2-0’lık yenilgi sonrası ikinci maçını da aynı skorla kaybetti ve bu maçta da gol atmayı başaramadı.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
Alperen Berber, 82 kg grekoromende Yasin Ali Yazdı’yı 9-1 yenerek dünya şampiyonu oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.