02:00
Pakistan’da okula gitmek için teleferiğe binen çocukların yaklaşık 300 metre yükseklikte havada asılı kalması orduyu harekete geçirdi.
Dağlık Battagram bölgesinde her sabah okula gitmek için yerel halk tarafından işletilen teleferiği kullanan çocuklar, bu sabah büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. 6’sı çocuk 8 kişi, teleferikte yaşanan arıza nedeniyle yaklaşık 300 metre yüksekte asılı kaldı.
Saatlerdir süren kurtarma çalışmalarında ilerleme sağlanamazken, Pakistan Ulusal Afet Yönetimi yaptığı açıklamada “İnsanlar 274 metre yüksekte mahsur kaldı” dedi.
Teleferikteki arıza giderilemezken orduya bağlı bir helikopterin bölgeye gönderildiği açıklandı.
Dağlarla çevrili bölgede yol ve köprü olmaması nedeniyle halk genelde teleferiklerle yolculuk ediyor.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
Pasifik’te tahliye gerilimi: Nükleer su yıllar sonra boşaltılıyor
1
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
2
İran: ABD ile mahkum takasına hazırız
3
Rus savaş uçağı, Rusya’da bir apartmana düştü: Ölü ve yaralılar var
4
Pakistan’dan yanlışlıkla atılan füzeyle ilgili Hindistan’a ortak soruşturma çağrısı
5
Türkiye’ye kaçan vegan aşçı Atilla Hildmann’ın davasında skandal hata
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.