02:00
Manavgat Barajı’nda elektrik üretimi için su depolaması yapılınca, şelaleden akan suyun seviyesi azaldı.
Her gün yüzlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği şelaledeki su seviyesinin azalmasıyla bazı alanlarda kayalıklar görünür hale geldi.
Şelalede ‘Bu alanda suya girmek, yüzmek tehlikelidir’ yazılı tabelalara rağmen bazı ziyaretçilerin suya girdiği görüldü.

Şelalenin aktığı kayalardan suya atlayanlar, tehlikeye aldırış etmeden yüzdü. Bazıları da şelale çevresindeki büyük taşların üzerine çıkıp, arkadaşlarıyla sohbet etti.
Önceki yıllarda suyun az olduğu zamanlarda adacığa çıkan onlarca tatilci, su seviyesinin ani yükselmesiyle mahsur kalmış ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı. (DHA)
Caretta Caretta Tuba 25 bin kilometre yol gitti
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
KİT’lerde görevli yönetim, denetim, tasfiye kurulu üyelerinin ücretleri Resmi Gazete’de
Diplomalı işsizler ordusu büyüyor
Çanakkale’nin 8 aylık faturası 3.5 milyar TL
Suudi inşaat şirketine ‘kamulaştırma kalkanı’
Misafir olduğu evin dedesi FETÖ’cü çıktı
Çok daha kötü günler ve katmerli zamlar gelecek
Yarım çay yarım simit dönemi
Sağlığımızı bozan ‘gizli’ tehlike
Okan Buruk’tan transfer ve Sergio Oliveira sözleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.