02:00
NBC News’ün haberine göre savcılar; Trump, çocukları ve Trump Organization şirketine açılan 250 milyon dolarlık davada, 2011- 2021 arasında Trump’ın kişisel servetini olduğundan fazla gösterdiğini savundu.
Savcılar, New York Yüksek Mahkemesine sundukları belgelerde, Trump’ın servetini, her yıl olması gerekenden 812 milyon ila 2,2 milyar dolar fazla açıkladığı ifade edildi.
Savcıları, Trump’ın işiyle alakalı işlemler için servetini birçok yanlış veya yönlendirici biçimde gösterecek belgeler kullandığının dikkate alınmasını talep etti.
Savcılar tarafından, Trump’ın İskoçya’daki golf sahasının değerini olduğundan daha yüksek değerde göstermesi örnek verildi.
Trump’ın avukatı söz konusu iddialara cevap vermeyerek savcıların faaliyetlerini “cadı avı” olarak tanımladı.
New York Başsavcısı Letitia James, Trump, bazı çocukları ve Trump Organization şirketine 250 milyon dolarlık dava açmıştı. (AA)
İran: İsrail’in büyük sabotaj girişimini önledik
1
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
2
İran: ABD ile mahkum takasına hazırız
3
Rus savaş uçağı, Rusya’da bir apartmana düştü: Ölü ve yaralılar var
4
Pakistan’dan yanlışlıkla atılan füzeyle ilgili Hindistan’a ortak soruşturma çağrısı
5
Türkiye’ye kaçan vegan aşçı Atilla Hildmann’ın davasında skandal hata