02:00
Suriye’nin kuzeyindeki Deyrizor ve Münbiç’te terör örgütü PKK/ Ypg ile Arap aşiretler arasındaki şiddetli çatışmalar devam ederken Azez’de halk terör örgütü Pkk‘yı protesto etti.
Arap aşireti liderlerinden birinin terör örgütü PKK/YPG tarafından alıkonmasının ve Pkk‘nın bölgedeki aşiret gençlerini örgüte katılmaya zorlamasının ardından Deyrizor ve Münbiç’te terör örgütü PKK/YPG ile Arap aşiretler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. PKK terör örgütünün bölgedeki faaliyetleri karşısında duran aşiretlerin mücadelesi devam ederken Halep’e bağlı Azez’de PKK karşıtı gösteri düzenlendi. Aşiretleri destekleyen yüzlerce kişi terör örgütü karşıtı sloganlar attı. Terör örgütü PKK/YPG’ye karşı askeri operasyon başlatılmasını isteyen Azez halkı, terör örgütüne karşı aşiretlere de destek verdi.
Protesto gösterisine katılan Ebu Süleyman adlı bir Suriyeli, “PKK/YPG’ye karşı operasyon başlatılması istediğimiz için bu protestoyu gerçekleştiriyoruz” dedi. – AZEZ
Rusya Savunma Bakanı Şoygu: “Rusya’ya vaat edilen her şey yerine getirilirse, tahıl anlaşması uzatılacak”
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.