İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İddialar doğru çıktı… Renée Zellweger’li Bridget Jones 4 geliyor

Kentli, bekar ve 30 yaş üstü bir kadının aşk, aile ve arkadaşlık ilişkilerini anlatan aynı adlı kitaptan uyarlanan “Bridget Jones’un Günlüğü” serisi uzun bir aradan sonra dördüncü filmle devam edecek.

Bridget Jones rolüyle ün kazanan ve karakterle özdeşleşen ABD’li aktris Renée Zellweger’in (53) dördüncü film için rolüne geri döneceği belirtiliyor.

Sun’da yer alan habere göre, ekip, proje üzerinde henüz “gizlice” çalışıyor.

Filmlere göre Bridget, altı yıl önce yayınlanan “Bridget Jones’un Bebeği”nde hamileydi ve babasının kim olduğunu bulmaya çalışıyordu.

Söylentilere göre dördüncü filmin, kitapların yazarı Helen Fielding (64) tarafından ortaklaşa yazıldığı ve Bridget’in oğluyla annelik hikayesini anlatacağı anlaşılıyor.

renee zellweger reuters

YEDİ-SEKİZ YIL SONRASINI ANLATACAK

Bir kaynak, “Son birkaç on yılda Bridget Jones’tan daha başarılı veya daha popüler birkaç romantik komedi oldu.”

“Ancak yapımcılar, doğru hikaye mevcut olduğunda başka bir devam filmi için büyük bir pazar olduğunu her zaman biliyorlardı ve bu, onu anlatmak için doğru zaman gibi geliyor.”

“Bu film beyaz perdeye çıktığında son filmin üzerinden yedi ya da sekiz yıl geçmiş olacak ve hayranlar ne olduğunu öğrenmek için can atacaklar. Bu bir İngiliz klasiği” yorumunda bulundu.

2001’de vizyona giren ve çok satan “Bridget Jones’un Günlüğü” kitabından uyarlanan filmler, 30’lu yaşlarında aşkı bulmak için mücadele eden Bridget’in aşırı içki ve zincirleme sigara içme mücadelelerini gösterdiği için sevildi ve gişede neredeyse 1 milyar sterlin hasılat elde etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP’li belediyeden 15 bin kişilik festival: Bu da yasakçı zihniyete dert olsun

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.