02:00
Kentteki bir otelde milletvekilleriyle basına kapalı gerçekleşen partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, daha sonra Taşmağazalar Çarşısı’ndaki esnafa ziyaretler yaptı.
“6’LI MASADA HDP YOK”
Ziyarette bir vatandaşın, “CHP’nin PKK’ya yandaş çıktığını ve 6’lı masada HDP’nin de olduğunu” iddia etmesi üzerine Kılıçdaroğlu, “Kim PKK’ya yandaş çıkıyorsa, Allah belasını versin. Kim çadır mahkemeleri kurduysa, PKK’yı davet ettiyse, PKK ile miting yaptıysa, Allah belasını versin.” yanıtını verdi.

“ADAYI HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ
Aynı kişinin, “Peki onlarla niye ittifak kuruyorsun, direkt çıkıp ben Cumhurbaşkanı adayıyım diyemiyorsun.” sözü üzerine Kılıçdaroğlu, “Onu (Cumhurbaşkanı adayı kararı) 6 kişi vereceğiz, tek başımıza değil. Sen bu tür yanlış propagandalara inanma. PKK’nın saldırısına uğrayan kişi benim. Benim için iki tane kırmızı çizgi var. Biri vatan, biri bayrak.” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu iktidara gelirse yapacağı ilk icraatı sıraladı, salonda alkış tufanı koptu
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.