02:00
Elazığ’da vicdansız bir sürücü, traktörün arkasına bağladığı 2 eşeği ana yolda sürükleyerek götürdü. O anlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ-Bingöl Karayolu Karasaz köyü mevkiinde cani bir sürücü, 23 ADB 896 plakalı traktörünün arkasına bağladığı iki eşeği sürükleyerek ilerledi.
Eşekleri sürükleyerek dakikalarca yolculuk yapan sürücüyü, arkasından gelen bir başka sürücüler tarafından görüntüledi.

Bazı araç sürücülerinin tepki gösterdiği olayda, eşekleri traktörle bağlayarak sürükleyen vicdansız sürücü uyarılara kayıtsız kaldı. (İHA)
Harnup hırsızların gözdesi oldu
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
KİT’lerde görevli yönetim, denetim, tasfiye kurulu üyelerinin ücretleri Resmi Gazete’de
Diplomalı işsizler ordusu büyüyor
Çanakkale’nin 8 aylık faturası 3.5 milyar TL
Suudi inşaat şirketine ‘kamulaştırma kalkanı’
Misafir olduğu evin dedesi FETÖ’cü çıktı
Çok daha kötü günler ve katmerli zamlar gelecek
Yarım çay yarım simit dönemi
Sağlığımızı bozan ‘gizli’ tehlike
Okan Buruk’tan transfer ve Sergio Oliveira sözleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.