02:00
Fransa’da İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, işverenlerden çalışanlarının maaşları artırmalarını istedi.
Fransa’da İçişleri Bakanı Darmanin, birçok meslek grubunun bugün maaş artışı talebiyle greve gittiği ülkede RTL kanalında yaptığı açıklamalarda, Fransa’da bir maaş sorunu olduğunu ifade etti.
Maaşların fiyatların yükseldiği oranda artmadığına dikkati çeken Darmanin, işverenlerden çalışanlarının maaşlarını artırmasını istedi.
Darmanin, diğer yandan öğrencilerin okullarda uzun kıyafet giymesini “İslamcı bir saldırı” olarak niteledi.
Bakan Darmanin, “Bu sadece bir gençlik krizi değildir, bizim değer sistemimize ve laikliğe saldırıdır.” ifadesini kullandı. (AA)
İsveç: Türkiye ile yaptığımız anlaşmadaki şartları yerine getirmeliyiz
1
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
2
İran: ABD ile mahkum takasına hazırız
3
Rus savaş uçağı, Rusya’da bir apartmana düştü: Ölü ve yaralılar var
4
Pakistan’dan yanlışlıkla atılan füzeyle ilgili Hindistan’a ortak soruşturma çağrısı
5
Türkiye’ye kaçan vegan aşçı Atilla Hildmann’ın davasında skandal hata
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.