02:00
Galatasaray, Mostafa Mohamed’in 4 milyon Dolar’lık satın alma ödemesini oyuncunun kulübü Zamalek’e yaptı.
Galatasaray Kulübü 1 Şubat 2021’de satın alma opsiyonlu kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed’in opsiyonunu kullandı. Galatasaray, 1.5 yıllığına Zamalek’ten kiraladığı Mohamed’in 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonunu ödeyerek, oyuncunun bonservisini aldı.
ARALIK’TA 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI
Sarı Kırmızılı ekip, Aralık 2021’de Mısırlı forvetle 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığını, Zamalek’e 1 Temmuz 2022 tarihinde 4 milyon dolar ödeme yapılacağını KAP’a bildirmişti. Mohamed, 2022-2023 sezonu için 900 bin Dolar, 2023-2024 için 1 milyon Dolar, 2024-2025 için ise 1 milyon 200 bin Dolar sabit ücret alacak.
İlk sezonunda 17 maçta 9 gol atan Mohamed, 27 Aralık’ta Galatasaray’la 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Ancak bu sezon form tutamayan Mostafa Mohamed, oynadığı 40 maçta sadece 8 gol attı ve 5 asist yaptı.
GOMIS’İN GERİSİNDE KALDI
Domenec Torrent döneminde kadroya girmekte zorlanan Mısırlı golcü, Fransız forvet Bafetimbi Gomis’in arkasında kaldı.
Mehmet Kazan, Hollanda’da şampiyon oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.