İmsak Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Prens Andrew abisi Kral III. Charles’ı da ikna edemedi

Cinsel istismar suçlaması ve intihar eden ABD’li pedofil milyoner Jeffrey Epstein ile yakın arkadaşlığı sebebiyle İngiltere Kraliyeti’ndeki görevlerinden çekilmek zorunda kalan York Dükü Prens Andrew zor günler geçirmeye devam ediyor.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölümünün ardından tahta geçen ağabeyi Kral III. Charles (73) ile görüşen Prens Andrew’ün (62) eski konumuna dönüşünü beklediğini ancak bunun gerçekleşmeyeceğini öğrenince hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi.

Times’ta yer alan habere göre, aileye yakın bir kaynak, Kral Charles ile geçen görüşmesinin Andrew’ü hayrete düşürdüğünü söylerken “‘Hala değerli’ olabileceğine inanıyordu. Andrew tamamen kör tamamen yoksun. Kendini bir asil olarak görüyor, eski günlere dönebileceğini düşünüyor. Her zaman bir dönüş yolu olduğuna inandı” dedi.

depophotos 16378611 min

Kral III. Charles…

İki ismin yaptıkları görüşmede Kral Charles’ın ona iyi, güzel bir hayat yaşayabileceğini, ancak kraliyetteki kamusal hayatının sona erdiğini söylediği ve “Bunu kabul etmelisin” dediği iddia ediliyor.

depophotos 16393274

Merhum Kraliçe II. Elizabeth…

Annesi Kraliçe II. Elizabeth’le de oldukça yakın olan Andrew’ün kraliçenin vefatının ardından iyice yalnız ve desteksiz kaldığı da biliniyor.

depophotos 17673034

Prens Andrew ve yeğeni Prens Harry, resmi görevlere sahip olmadıkları için Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesine sivil kıyafetlerle katılmak zorunda kaldılar.

Aynı kaynak, “Andrew, annesine birçok kez kamusal hayata dönüşü konusunu gündeme getirmeye çalıştı. Kraliçe, bazı durumlarda biraz uzlaştırıcı şeyler söylerdi ama çoğu zaman bu konuda konuşmaktan kaçınmak için konuyu hemen değiştirirdi” diye ekledi.

Buckingham Sarayı ve York Dükü’nün sözcüleri konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Öğretmenler eski sıralara hayat veriyor

HIZLI YORUM YAP