İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kamyoncunun ‘Suriyeli’ mesajına Ümit Özdağ yanıt verdi

Siyasetin öncelikli gündem maddesi Suriyeli sığınmacılar kamyon arkası yazılarına da taşındı. Çoğunlukla arabesk şarkı sözlerinin yazıldığı kamyon arkalarına bu kez ülkemizdeki Suriyelilerle ilgili bir mesaj paylaşıldı.

Sosyal medyada yayılan görsele yorum yapanlar arasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da vardı. Özdağ paylaşımında  “Birlikte yollayacağız sevgili kamyoncu kardeşim” yorumu yaptı.

Kamyoncunun mesajına çok sayıda kişi yorum yaparken, bir sosyal medya kullanıcısı ise Ümit Özdağ’a, “Biraz zor. Çünkü, birilerinin sevgilisi olmuşlar. Esad gönderin demeden kimse gönderemez. Şöyle ki; AB’den bunları besleyin diye ciddi paralar alındı ve bu paralar karşılığında kim bilir ne imzalar verildi? Bunları kimse şuan ülkeyi yönetenlerden başka kimse bilmiyor” şeklinde yanıt verdi.

Bu arada Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından hazırlanan “Sığınmacıların Türkiye Ekonomisine Maliyeti” adlı broşürde ise, Suriyelilere bugüne kadar 144.8 milyar dolar harcandığı belirtilerek, bu parayla 82 Marmaray, 198 Ankara – İzmir Hızlı Tren Hattı, 18 şehir hastanesi, 51 Çanakkale Köprüsü, 36 Atatürk Barajı, 29 petrol rafinerisi kurulabileceği savunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tatlıses’in saray yorumuna Erdoğan’dan alkış

HIZLI YORUM YAP