02:00
Ekvador’un Guyaquil kentinden İspanya’ya giden bir kadın, hamile olduğunu bilmeden bindiği uçakta doğum yaptı.
Hollanda havayolu şirketi uçağıyla Amsterdam aktarmalı olarak İspanya’ya giden Tamara isimli kadın, doğumuyla büyük şok yaşadı. Uçuşun ortasında ağrısı başlayan, midesinin ağrıdığını düşünen ve tuvalete giden kadın, aniden ellerinde bebeğini görünce büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.
Amsterdam’da kadının kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada, Tamara’nın hamile olduğundan hiç haberi olmadığını söylediği aktarıldı. Uçaktaki iki doktor ve bir hemşirenin de sürpriz doğum sonrası kadına yardım ettiği belirtildi.
Bebeğine kendisine yardım eden yolculardan birinin adını veren kadın ve bebeğin durumunun iyi olduğu bildirildi.
Yoğunoluk’un defnesi Avrupa ve Uzakdoğu yolunda
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
KİT’lerde görevli yönetim, denetim, tasfiye kurulu üyelerinin ücretleri Resmi Gazete’de
Diplomalı işsizler ordusu büyüyor
Çanakkale’nin 8 aylık faturası 3.5 milyar TL
Suudi inşaat şirketine ‘kamulaştırma kalkanı’
Misafir olduğu evin dedesi FETÖ’cü çıktı
Çok daha kötü günler ve katmerli zamlar gelecek
Yarım çay yarım simit dönemi
Sağlığımızı bozan ‘gizli’ tehlike
Okan Buruk’tan transfer ve Sergio Oliveira sözleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.