02:00
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilerek seçme ve seçilme hakkının yasaklanmasına karar verildi.
Mahkeme kararı sonrası İmamoğlu, “Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah’ın izniyle” ifadelerini kullanmıştı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yargı kararının duyurulduğu anlarda Saraçhane’ye ulaşarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluşmuştu.
Buluşmadan paylaşılan videoda, İmamoğlu’nun kararı öğrendiği an da yer aldı. Ayrıca, videoda, kararın ardından Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu’na sarılarak destek verdiği görüldü.
Uludağ Alan Başkanlığı’na karşı açılan imza kampanyasına zabıta müdahale etti
Yeryüzü Doktorları’ndan Libya’ya Acil Yardım
KİT’lerde görevli yönetim, denetim, tasfiye kurulu üyelerinin ücretleri Resmi Gazete’de
Diplomalı işsizler ordusu büyüyor
Çanakkale’nin 8 aylık faturası 3.5 milyar TL
Suudi inşaat şirketine ‘kamulaştırma kalkanı’
Misafir olduğu evin dedesi FETÖ’cü çıktı
Çok daha kötü günler ve katmerli zamlar gelecek
Yarım çay yarım simit dönemi
Sağlığımızı bozan ‘gizli’ tehlike
Okan Buruk’tan transfer ve Sergio Oliveira sözleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.