İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Şeyma Subaşı’dan ablası hakkında açıklama: Her insanın bir kapasitesi var

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.

Marekeş’te yapacağı düğününün detaylarını geçen günlerde Instagram’da ücretli aboneleriyle paylaşan Subaşı, özel gününde yanında sadece kısıtlı kişinin olacağını, ablası Kübra Açıl’ın o listede olmadığını söyledi.

“Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak, ablam dahi hayatımda olmayacak” diyen Subaşı’nın ablasını düğününe davet etmediği iddia edildi.

323092327 1131245377583252 5216309087281092006 n

“KENDİSİ GELMEMEYİ TERCİH ETTİ”

Subaşı, yeni bir paylaşım yaparak ablasıyla ilgili konuştu:

“Ablamı 2-3 ay önce büyük bir mutlulukla düğünüme davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki de hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm. Ama pek de değil. Neden? Çünkü her insanın bir anlama kapasitesi var sonuçta. Eğer şimdi karşındaki insandan onun kapasitesinin üstünde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğramış olursun. Ben hayal kırıklığına uğramıyorum şu anda artık. O başka bir bahane bulup, beni başka bir türlü suçlayıp, kafasında kendini rahatlatarak bir şeyler bulabilir. Anlatamıyorum bence, pek anlatmayayım da zaten çok özel konular. Ama ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti. Bu kadar.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Emily Ratajkowski’den Harry Styles itirafı: “Kötü hissettiriyor”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.