02:00
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Trol saldırılarına maruz kaldıklarını belirten İnce, Millet İttifakı’na resti çekti.
İnce paylaşımında şunları söyledi:
“Bu iki turlu bir seçimdir. İkinci tura kim kalırsa birbirimizin seçmenlerinin oyuna talip olacağız. Bizi kırmayın, biz de sizi kırmayalım dedim. Trollerinizi susturun, iftiralarınıza cevap vermekten yorulduk dedim. Sesimizi duyan yok.
“İFTİRA ATMA YARIŞINA GİRMİŞLER”
Her gün yeni bir iftira, yeni bir troll saldırısı ile karşılaşıyoruz. FETÖ’nün ve PKK’nın ne kadar sosyal medya trollü varsa bize saldırıyor, iftira atıyor. CHP belediyelerinden, parti genel merkeziden beslenen troller ve gazeteci görünümlü beslemeler FETÖ ve PKK hesapları ile yarışır halde bize iftira atma yarışına girmişler.
“SON DEFA SESLENİYORUM”
Buradan son defa Millet İttifakı’nın bileşenlerine sesleniyorum. Ya bu alçak müfterilere engel olursunuz ya da işi gücü bırakır maskelerinizi tek tek düşürürüm. Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama!”

2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.