Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus takımını mental açıdan toparlamanın savaşını veriyor. Fenerbahçeli futbolcular üst üste darbelerin ardından duygusal çöküş yaşıyor.
İstanbulspor beraberliğiyle puan farkını azaltma fırsatının kaçırılması, taraftarların ıslıkları ve bireysel protestoları, medyadan-camiadan yöneltilen sert eleştirilere ek olarak şampiyonluk yarışının getirdiği baskı… Jorge Jesus, bir psikolog gibi öğrencileriyle ilgileniyor. Hem bireysel hem de takım toplantılarında öğrencilerinden Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına ve Türkiye Kupası şampiyonluğuna odaklanılmasını istiyor.
Portekizli teknik direktör, futbolcularına “Futbolda böyle beklenmedik sonuçlar olabiliyor. Bizim için değişen bir şey yok. Bu maçı unutup, kalan maçlarımıza odaklanmak ve bu maçlarda iyi sonuçlar almak zorundayız” diye konuştu.
SZALAI SAKATLANDI
Öte yandan Fenerbahçe’de sakatlanan Attila Szalai’nin sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edildi. Sakatlığı tamamen geçen King, Sivasspor maçına kulübede başlayacak. Tedavisi süren Batshuayi, Giresunspor maçında dönebilir. Zajc bireysel çalışıyor, kaleci Altay ise haftaya saha idmanlarına başlayacak.
Volkan Demirel: En zorlandığım soru…