İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı

Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü, AKP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü’nün, Hereke’de bulunan rektörlük konutundan fotoğraf paylaşmaya devam ettiği görüldü.

Kocaeli Üniversitesi’nde 2 dönem rektörlük yapan, AKP ile ilişkilerini oldukça sıkı tutan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, rektörlük görevinin ardından “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı” ve “YÖK Üyesi” olarak atanmıştı.

Hülagü, Milletvekili listelerinde AKP Kocaeli 1. sıra adayı olarak açıklandı.

Seçim çalışmalarına devam eden Hülagü’nün dün Körfez Hereke’de bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait konuttan paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

52f4d39c 86d7 4f0c 839c efa04e725be1

KONUTTAN FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Bağımsız Kocaeli’nin haberine göre, Rektörlük görevinden ayrılmasının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen Hülagü’nün bu konutla ağını koparmamış olması akıllara “Konutu boşaltmadı mı?” sorusunu getirdi.

Görev süresinde İzmit merkezde ikamet eden, Sadettin Hülagü, dün konutun bahçesinden fotoğraflar paylaşarak altına “Nihayet havalar ısındı. Ağaçlar ve çiçekler lisanı haliyle merhaba diyor.. Gününüz huzur, bereket ve sağlıkla geçsin..” notunu düştü. Hülagü daha sonra paylaşımını sildi.

b22328a6 27e1 49a2 9317 17c0d64eeeb1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bekir Bozdağ’dan skandal sözler… Oy toplamak için bunu da yaptı!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.