İmsak Vakti a 02:00
İstanbul ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Edirne’de Kakava Şenliği coşkusu

Edirne’deki Kakava Şenliği’ne katılmak için yerli ve yabancı turistler, şenliklerin ruhuna uygun renkli kıyafetleriyle kentin cadde ve sokaklarını doldurdu.

Roman sokak müzisyenleri ve dansçıların hareketli müzikleriyle dans eden ziyaretçiler, keyifli anlar geçiriyor.
edirne7.1 22936263

Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Edirne’ye binlerce turistin geldiğini belirterek otellerde doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığını ifade etti.

Soytürk, “Edirne birçok unsuru beraberinde getiriyor. Müzik, bizim olmazsa olmazımız. Roman sokak müzisyenlerimiz ve Roman müzik topluluklarımız gelen ziyaretçilerimizi eğlendiriyor. Güzel ve mutlu anlar yaşanıyor” dedi.

edirne8

Çanakkale’den gelen Nevin Çatal, “Kentin tarihi yerlerini gezdik, lezzetlerini tattık. Şenlikler çok güzel. Arkadaşlarımızla birlikte keyifli anlar yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yasemin Sayıt ise şenliklere her yıl geldiğini ve Kakava coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

Sokak müzisyeni Remzi Küçükcivan da şenliklere gelenleri Roman müzikleriyle eğlendirdiklerini dile getirdi. (AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Fotoğraf Makinesi Müzesi’nde depremin zarar verdiği makineler onarılıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.