02:00
Türkiye 14 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçime tam 3 gün kala dikkat çeken bir mesaj geldi.
ERDOĞAN’DAN KRİTİK SEÇİM MESAJI
Twitter hesabından seçimlerle ilgili paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıldır mücadele ettikleri kirli senaryoları da madde madde sıraladı.
“ÜLKEMİZE HİZMET EDEN SİYASETÇİLERİN BAŞINA NE GELDİYSE…”
İşte Erdoğan’ın paylaşımı; “Geçmişte ülkemize hizmet eden siyasetçilerin başına ne geldiyse, hepsini katbekat fazlasıyla biz de yaşadık, biz de tecrübe ettik. İşte bizim, 21 yıldır millet adına mücadele ettiğimiz kirli senaryolar;
“CANIMIZ PAHASINA DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKTIK”
Hepsinin de amacı, milletin sandıkta verdiği yetkiyi cebren geri almaktı. Ama biz, gerektiğinde canımız pahasına demokrasimize sahip çıktık. Pek çok dava arkadaşımızı bölücü örgütün hain saldırılarında şehit verdik. Seçim bürolarımıza molotof bombaları atıldı, nice kardeşimiz taciz edildi, tahkir edildi.
“SANDIĞIN ONURUNA, SANDIĞIN ŞEREFİNE ASLA HALEL GETİRMEDİK”
Maruz kaldığımız onca provokasyona rağmen hukuk, demokrasi ve meşruiyetten sapmadık. Sandığın onuruna, sandığın şerefine asla ve asla halel getirmedik. Ne söyleyeceksek sandıkta söyledik, sandık aracılığıyla söyledik. Birileri gibi Batılı güçlerin kulaklarımıza fısıldadığına değil, “Anadolu İrfanına” güvendik. Bugün de 85 milyonun basiret ve ferasetine güveniyoruz. 14 Mayıs’ta Anadolu İrfanının galip geleceğine yürekten inanıyoruz.”

İletişim Başkanlığı’ndan oy pusulasında “siyah nokta” iddiasına ilişkin açıklama: Baskı hatası tespit edildi
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.