İmsak Vakti a 02:00
İstanbul ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Gündem Haberler
  • Politika
  • Seçimler ikinci tura kaldı, Meral Akşener sessizliğe büründü! 14 Mayıs’tan bu yana suskun

Seçimler ikinci tura kaldı, Meral Akşener sessizliğe büründü! 14 Mayıs’tan bu yana suskun

Türkiye, 14 Mayıs’ta sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için oy kullandı. Milletvekili seçimleri sonuçlanırken, Cumhurbaşkanı adaylarından hiçbirisi yüzde 50+1 çoğunluğu sağlayamadı. Adaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 49.5, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.8 oy alınca seçimler ikinci tura kaldı.

MİLLET İTTİFAKI LİDERLERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

Sonuçların ardından 14 Mayıs gecesinden bu yana Millet İttifakı’ndaki tüm liderler sırayla Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları yaptı. Liderler, Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda seçimleri mutlaka kazanacağını ifade etti.

AKŞENER SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise 14 Mayıs gecesinden bu yana sessizliğe büründü. Akşener’in seçim sonuçlarıyla hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekti.

AKŞENER, MASADAN KALKMIŞTI

Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığını isteyen İYİ Parti lideri Akşener, “İYİ Parti bir kıskaca alınmış, bir dayatmaya mecbur bırakılmış, tıpkı yıllardır, Türk milletine yapıldığı gibi ölüm ve sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır.” diyerek 6’lı Masa’dan kalkmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan Meral Akşener, daha sonra İmamoğlu ve Yavaş’a Cumhurbaşkanı yardımcılığı formülüyle masaya geri dönmüştü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Tutanak ve YSK verileri doğru ama CHP sistemine yanlış girilmiş

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.