02:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınına konuk oldu. Ahmet Hakan ve Hande Fırat’ın sorularını yanıtlayan Erdoğan, oy kullanmak için gittiği sınıfın önünde yaşadığı diyaloglarla ilgili çıkan haberlere de açıklık getirdi.
“O ÇOCUK TORUNUM, YANAĞINI OKŞADIM”
‘Seçmenlerin sırasını aldığı’ ve ‘çocuğun yanağına vurduğu’ yönündeki haberlere yanıt veren Erdoğan, “Buyrun’ dedi, ben de ‘Yok, sıra sizde’ dedim. Torunum yanımda. Torunumun yanağını okşuyorum, malum gazetelerden bir tanesi ‘Çocuğun yanağına vurdu…’ O benim torunum” diye konuştu.

Erdoğan’ın katıldığı canlı yayından ilgili bölümdeki sözleri şöyle: “O benim torunum. Yanağını okşuyorum, ‘Çocuğun yanağını tokatladı’ diyor. Kimler olduğunu anlayın. Benim torunum olduğunu öğrenince verdikleri başlık şu, ‘Erdoğan oy kullanmadan önce bir çocuğa tokat attı. Dezenformasyon, yalan bu düzeyde. Onun için biz bu yasayı çıkardık.”
Seçimin sürpriz yapan ismi! Sinan Oğan kendi ittifakına bile fark attı
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.