Kayla Itsines, dört yaşındaki kızını okul öncesi fotoğraflarına hazırlamak için bir makyöz ve kuaför tuttuğu iddialarına karşılık verdi.
32 yaşındaki fitness yıldızı, iddia edilen abartılı masrafı açıklamak için bugün Instagram hesabından paylaşım yaptı.
İddiaları kesin bir dille reddeden Itsines, “Kesinlikle hayır. Sıfır. Asla” diye yazarken kızının okuldan bırakılmadan önce sabah onunla birlikte işe geldiğini ve saçla makyaj ekibinin kendisini çekime hazırlarken kızının da hazırlanmasına yardım etmeye karar verdiklerini açıkladı.
Ödüllü kuaför Massimo Tirimaco, Arna’nın saçlarını arkadan bağladı ve ünlü makyaj sanatçısı Ali Buss da, Arna’nın kaşlarını taradı.
Itsines yaptığı açıklamada, “Arna bu sabah benimle işe geldi ve saç ve makyözüm o kadar heyecanlandı ki, okul fotoğrafları için onun saçını yapmak istediler. Kimse çocuklarının okul öncesi fotoğrafları için bir saç ve makyaj ekibi tutmuyor. Arna, herkes onu sevdiği için çok şanslı.” dedi.
Yıldızın, fitness imparatorluğu Sweat’in 2021’de gerçekleşen 268 milyon dolar değerindeki satışından 225 milyon dolar gibi oldukça yüksek bir pay aldığı söyleniyor.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
Kantaron yağı cilde faydaları neler, yan etkileri neler?