02:00
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“ŞANLIURFA’NIN İLÇELERİNE GİREMEMİŞTİK”
Seçimi neden kaybettiğine ve genel başkanlık koltuğunu bırakıp bırakmayacağı sorularına yanıt verecen Kılıçdaroğlu, programın bir yerinde “Biz, Muharrem İnce’nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa’nın ilçelerine girememiştik bile” itirafından bulundu.
MUHARREM İNCE’Yİ HAKLI ÇIKARDI
Kılıçdaroğlu bu çıkışıyla her fırsatta “CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı” diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi haklı çıkarmış oldu.
Canlı yayında gergin anlar! İsmail Saymaz’ın sorusu Kılıçdaroğlu’nu kızdırdı
1
Nijer’de Fransız birliklerinin ülkeden çekilmesi için binlerce kişi sokaklara indi
2
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın sözleri, Ümit Özdağ’ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar
3
Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak? CHP’liler bu tabloyu paylaşıyor
4
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak
5
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya’dan bomba iddia: Meral Akşener, 6’lı masadan ayrılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.