İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İlk iş Atatürk’ü baş tacı yaptı

Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘İşte böyle olun’ dedirten bir değişiklik yaptı. Cumhurbaşkanı eski Yardımcısı Fuat Oktay’ın makam odasındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mustafa Kemal Atatürk’ün porteleri birbirine uzak noktalarda yer almıştı. Çekilen fotoğraflarda da sadece Erdoğan’ın görülmesi tartışma konusu olmuştu. 5 Haziran’da Oktay’dan görevini devralan Yılmaz’ın yaptığı ilk iş Atatürk’ün portesini Erdoğan’ın yanına alması oldu.

11szt04a ist izm ant ank trb adn

Fuat Oktay döneminde Atatürk ve Erdoğan farklı köşelerdeydi. Kabullerde sadece Erdoğan görünüyordu.

ÖZDAĞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

2019 yılında dönemin İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Oktay’ın makam odasında eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile yaptığı görüşmeye ilişkin paylaşılan fotoğrafta sadece Erdoğan’ın portesinin görülmesine tepki göstermişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın geçen cuma Cevdet Yılmaz’ı ziyaretiyle ilişkin paylaştığı fotoğrafta Atatürk portesinin Erdoğan portesiyle yan yana olduğu görüldü.

04 cevdet yilmaz

Cevdet Yılmaz göreve gelir gelmez Atatürk’ün portresini çekilecek fotoğraflarda görünecek yere taşıdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gezen: Sanat Merkezi değil tiyatro binası satılık

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.