Beşiktaş, Süper Lig’in yeni ekiplerinden İstanbulspor’un genç savunmacısı Emrecan Uzunhan’ı transfer etti.
Beşiktaş, İstanbulspor’un savunma oyuncusu Emrecan Uzunhan’ı kadrosuna kattı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, bu sezonki 6’ncı transferini tamamladı. Siyah-beyazlılar, yaklaşık 2 haftadır uğraştığı Emrecan Uzunhan transferi için İstanbulspor’la anlaştı ve genç oyuncuyu renklerine bağladı.
Sol stoper oynayan Emrecan sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Beşiktaş’a resmi imzayı atacak ve siyah beyazlıların 20 Temmuz’da başlayacak olan İspanya kampına katılacak. Emrecan’ın Beşiktaş’a 5 yıllık imza atması bekleniyor. Siyah beyazlıların, Emrecan Uzunhan transferi için 2 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenilirken, İstanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral, Twitter’da yaptığı paylaşımla genç futbolcuya veda etti.
Yolun açık olsun evlat…@EmrecanUzunhan pic.twitter.com/3zS5S1wmTv
— Ömer Saral (@omersarialioglu) July 18, 2022
EMİRHAN ÇALIŞMAYA DEVAM!
Beşiktaş’ın, Avusturya kampı öncesinde takıma dahil olmadan Sırbistan’da özel antrenör eşliğinde antrenman yaptıktan sonra kampa katılan Emirhan İlkhan, bu kez de takıma verilen 3 günlük izinde idmanlarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı ekibin genç ismi, İspanya kampı öncesinde formunu koruyor. Kondisyon ve güç antrenmanlarıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Emirhan, sezona formda girmek için ekstra çalışmalar gerçekleştiriyor.
Galatasaray, Haris Seferovic’i kontrolden geçirecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.